mandag 14. juli 2008

Kortutfordring og hyttetur

I kveld drar ungene og jeg på hytta i Skjåk. Marte vil gjerne feire dagen sin der. Bursdagskortet hennes er mitt bidrag til ScrappeManias kortutfordring

Oppgaven er som følger:
Lag et kort til en du er glad i. Jeg vil se et kort som kan skrives på og sendes, ikke altered, melkekartong, minialbum el.l. I tillegg vil jeg se et fargelagt stempelmotiv. Ta også med noe tekst på kortet, det kan være enten stemplet, håndskrift eller skrevet ut fra data.

Jeg har laget dette kortet til min datter som blir 11 år denne uka. Jeg har brukt motivstempel fra Papillo og Magnolia, begge malt med Distress. Tekststempel fra PG, møsnter ark BG og Gltterhjerte fra MF, Primablomster med rondeller og brads + charms. Det stor hjertet har jeg klipt ut, påført distress og embosset. Jeg har sydd fiskegarn og tredd på ulike perler, og pyntet opp bak motivet med litt av en kakeserivett som jeg har påført Fluid Chalk. Kakeservietten har jeg fått av Heidi (Filharmonica) Mammas jente og Marte 11 år er printet ut.

Nedenfor ser dere en kollasj hvor alle 4 siden i kortet er med. Det hvite hjertet har jeg klipt ut og malt med Dabbermaling. Tekststemelet Gratulerer med dagen (Kort i Hodet) har jeg klipt fra hverandre og montert slik dere ser.

søndag 13. juli 2008

Bryllupskort

I dag har jeg vært produktiv. Det har blitt 5 bryllupskort. Her ser dere 2 av dem. I tillegg har jeg laget bursdagskort til Marte. Det får dere se senere. På bryllupskortene har jeg kost meg med diverse mønsterpapir, glitterhjerter fra MF, primablomster og diverse knapper. Den store teksten er printet ut, den lille er stempel fra North Star Stamps. De mørke hjertene har jeg klipt ut. Det store har jeg påført Distress ink i farge walnut satin og embosset med Pearl embossingpulver.

lørdag 12. juli 2008

Godisbag igjen

Viser frem enda en godisbag. Denne er ganske liten. Motivstempelet fra Magnolia er fargelagt med Promarkers. Tekststempler fra Papirgleder. Primablomster og "ukjente"knapper og bånd.



fredag 11. juli 2008

Godisbag og bryllupskort

I dag har jeg laget en godisbag og brukt en del ting som jeg fikk i postoverraskelse fra Helga rett før jeg reiste på ferie. Tusen takk Helga. Håper du synes jeg har vært kreativ med konvoluttmalen, blosmeten og klesklypene. Har masse igjen og skal nok lage mere. Dessuten har jeg hemmelig hobbyvennoverraskelsen fra Filharmonica. Masse flott i den pakken som jeg gleder meg til å bruke!






















I går lagde jeg dette Bibbiinspirerte bryllupskortet. Har kun brukt et swirlstempel. Ellers er det rester av mønsterpapir, glitterhjerte fra Melissa Frances og Primablomster. Det blå hjertet har jeg klipt ut selv og embosset kanten med hvit glitterembossingpulver.

Norsk utfordringsblogg for kortlagere


Gled deg till 1. august. Da åpner en norsk utfordringsblogg for oss kortlagere. Den heter Sukkersøtt og adressen er http://sukkersott.blogspot.com/

Det er min DT venn Anita / Neeta som står bak.

Jeg gleder meg masse!

mandag 7. juli 2008

Regn, regn, regn

I dag hadde vi tenkt oss en tur tilOslo. Regnet bøtter ned enda, så vi får se.
Nedenfor ser dere et kort jeg laget før jeg dro på ferie, som har prydet forsiden til Papirgleder noen dager nå. Motivstempel fra Penny Black fargelagt med Promarkers, tekststempel fra Papirgleder. Ellers mønsterpair fra BG, bånd, brads, Primablomster og gamle knappper.

lørdag 5. juli 2008

Brilliante weBlog

Hei
Jeg har fått en award av Anne Bente
Anne bente er en som har gitt meg troen på meg selv som korlager, og det er derfor hyggelig å få denne av henne. Tusen takk Anne Bente.



The rules for this award:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.

Jeg velger bloggene nedenfor fordi jenten bak dem er utrolige dyktige. Ta en titt innom og få inspirasjon du også!
  1. Carolinesglede
  2. Ellas
  3. Kari
  4. Helga
  5. Filharmonica
  6. Kristine
  7. Mona Evy

torsdag 3. juli 2008

Ferietid

Ungene og jeg koser oss i Asker. Vi har vært på Kråkholmen, Oslofjordens perle, både i går og i dag. 19 deilige grader i vannet, og livet er herlig. Nedenfor et kort jeg har lagd med Ladybug stempel, tekststempel fra Pairgleder og mønsterpapir fra BG. Motivet er malt med Distress.