søndag 28. desember 2008

Enda en After Eight eske

Her ser dere enda en After Eight eske jeg laget før jul. Har brukt et møsterpapir fra BG. primablomster sprayet med glimmermist, og stempler fra Ladybug, Kreativ Hobby, Penny Black og snømanntrykket har jeg fått, og vet ikke helt hvor det kommer fra.

Awarder

I desember har jeg fått flere Awarder. Takk til Hege Annie, Angella og Gro som har gitt meg disse. Jeg setter utrolig stor pris på det. Er lei for at jeg ikke har fått sendt de videre før nå. Har hatt en hektisk måned. Alle som er innom bloggen min kan nå få disse Awardene, fordi de fleste jeg kjenner alt har fått de.
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Så til neste:
The rules are like this:
1. Put a link on your blog from whom you got it.
2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).
3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.
4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.
5. Write 5 things you are addicted to
The 5 things I am addicted to...:
My lovley children: Marte, Andreas and Elias
Family and good friends
Go for a walk every morning
Breakfast
My hobby: Card making

Håper dere som ikke alt har fått disse vil hente de her hos meg.
Ønsker alle en god ny uke.

fredag 26. desember 2008

Mer juleproduksjon

Et dorullkort jeg lagde til en kollega før jul. Papir fra BG, lånt snømannstempel, fargelagt/malt med Le Plume tusj. Tekststempel fra Ladybug. Blomstene er dusjet med Glimmermist. Inne dorullkortet lå en liten Firkløversjokolade.

Marte, min datter har laget dette dorullkortet. Det fikk læreren hennes til jul, men en liten sjokolade inni. Motivet fra Notabene er fargelagt med Promarkers. Mønterpapir og God jul stempel fra Ladybug. Hun har pyntet med scrappers floss og primablomster.

torsdag 25. desember 2008

Gledelig jul - sukkersøtts julekalenderluke 19

En liten julehilsen fra meg til dere som er innom bloggen min. Her ser dere julekortet jeg har sendt til slekt og venner. Alle mønsterpapir og stempler fra Ladybug and Friends Snøkrystallen er skåret ut med Silhouette, kantene er svertet, før den er dusjet med Glimmermist i fargen Walnut Satin. Charms har jeg kjøpt på eBay. Nedenfor en gavepose som barnehagen fikk. Har pyntet et par julemarsipanesker også omtrent på samme måten.





søndag 21. desember 2008

Aftereighteske - sukkersøtts julekalenderluke nr. 17

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen min. Har hatt travle daget den siste tida. Vet jeg har fått et par awarder jeg burde ha gjort noe med, pluss at jeg burde ha vist fram noen av mine juleprodukter. Her kommer en aftereight eske. Har fulgt oppskriften til Berit fra Kreative sider.
Esken har jeg laget av et gammelt mønsterpapir jeg hadde liggende. Jeg har brukt primablomster sprayet med glimmermist i fargene Olive Wine, Holly Berry og Walnut Gold. Stempler fra Ladybug, Kreativ Hobby, Whipper Snapper og Gratulerer med dagen husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt. Jeg har stanset ut kvistene med en punch fra McGill.

tirsdag 9. desember 2008

Julekalender

Papirgleder har sin egen julekalender på Kreative sider. Der finner du daglig ideer og inspirasjon til jul. Dagens luke har jeg bidratt med. I dag er det også publisert en artikkel som alle Silhouetteeiere bør lese. Moia gir gode råd får maks utnyttelse av din Silhouette eller Craft robo. Ta en tur innom Kreative sider da vel!

Flere julekalenderartikler fra meg

mandag 8. desember 2008

Nok et julekort

Enda et julekort som jeg har masseprodusert. Malte sist helg, og har designet kortet, skåret ut, revet, stanset ut, svertet, og satt sammen i dag. Jeg har brukt mønsterpapir og motivstempel fra Ladybug, og swirl og tekststempel fra Kreativ Hobby

søndag 7. desember 2008

Endelig tid til litt papirkos

Nok en travel uke har gått, men nå håper jeg det roer seg litt, med kun en førjulskveld igjen. Var avgårde både onsdag og torsdag denne uka. I dag har jeg hatt tid til å kose meg litt på papirrommet. Har laget julekort for mamma.
På dette kortet er alle stempler og mønsterarket fra Ladybug and Friends. Motivet er malt med distress og påført skygger med Marvy le Plume tusj i fargen cool grey. Hjørnene er stanset ut med QK tanga, mens tekstpanelet er stanset ut med Spellbinders. Jeg har og brukt den flotte julestjerna fra Moias Digitale Design. Moia har laget flere flotte digitale design, som kan kjøpes i Papirgleders nettbutikk.