fredag 24. juli 2009

Sukkersøtt Sommer # 1

Hei igjen alle bloggvenner. Nå har jeg vært på fjellet et par uker. Har laget noen kort der, og her ser dere det et som jeg har laget til Sukkersøtt sin sommerutfordring nr. 1. Et kort som oser av sommer. Det har jeg prøvd å få til her. Har valgt glade sommefarger, og ganske mange blomster.

fredag 10. juli 2009

Stamp with Stampavie # 51

Her er mitt bidrag til denne ukas utfordring hos Stamp with Stampavie. Det er Valérie som har laget skissen denne uka.
Here is my card for this weeks challenge over at Stamp with Stampavie. I'tsValérie who has made the sketch this week.

Wow!

Wow! Tenk at jeg vant utfordring 5 hos Stampin' for the weekend med kortet jeg lagde i går!
Jeg er så glad!

Wow! I won Challenge 5 over at Stampin' for the weekend, with the card I made yesterday. '
I'm so happy!

A spoon full of sugar # 59

Jeg har fått en bestilling på et bryllupskort, men jeg husker ikke hvem som skulle ha det. Jeg lagde dette kortet i går, så da er det i alle fall klart. Bryllup og hjerter hører jo sammen og da passer det fint å delta med dette kortet i ukas utfordring hos A spoon Full Of Sugar, bruk hjerter på kortet ditt. På dette kortet har jeg brukt:
  • Mønsterpapir fra 3ndy og noen rester.
  • Motiv fra Stampavie er fargelagt med en blanding Pro- og Touch Markers.
  • Tekststempel fra Ett Trykk.
  • Swirl fra Autumn Leaves.
  • Blonde fra Papirloftet.
  • Glitterhjerte fra Melissa Francess
  • Perle i Bradramme fra Kort og Godt.Someone asked me to make a weddingcard, bur I don't remember who it was. Well, I made this card yesterday for the 59 Cahllenge over at A spoon Full Of Sugar, use harts on yuor card. On my card i've used:
  • Patterned paper form 3ndy og some scrap paper
  • Stamp from Stampavie colored with a mix of Pro- og Touch Markers.
  • Sentiment from Ett Trykk.
  • Swirl from Autumn Leaves.
  • Lace from Papirloftet.
  • Glitterhart from Melissa Francess.
  • Perl i a Bradframe from Kort og Godt.

torsdag 9. juli 2009

Stampin' for the weekend # 5

I siste liten? Vel, her er mitt bidrag til utfordring 5 hos Stampin' for the weekend. Jeg har fulgt den flotte kissen til Kimmi. Motivet fra Sugar Nellie er fargelagt med ProMarker og Touch Marker, og er stanset ut med Spellbinders Nestabilities. Tekststempel fra Ladybug and Friends, og swirler fra Autumn Leaves. Mønsterpapir fra Basic Grey, Wisteria, og et gammelt fra KMA. Blomster fra Prima og Papirloftet. Bladene har jeg stanset ut ved hjelp av QK tanga mi. Sommerfuglcharms er kjøpt på eBay.
Late? Vel, this is my card for callenge 5 over at Stampin' for the weekend. It's Kimmi who has made the great sketch. Stamp from Sugar Nellie colored with ProMarker and Touch Marker, and cut out with Spellbinders Nestabilities. Sentiment from Ladybug and Friends, and swirls from Autumn Leaves. Patterned paper from Basic Grey, Wisteria, and a old one from KMA. Flowers from Prima and Papirloftet. The leaves are cut out with QK, and the butterflycharms is bought on eBay.

onsdag 8. juli 2009

Friday Sketchers # 59

Jeg har laget dette kortet til ukas utfordring hos Friday Sketchers. Det er Claudia Rosa som har laget en flott skisse denne uka.
Jeg har snudd skissen opp ned på mitt kort. Alle mønsterpapir fra Maja Design. Motivet fra Whiff of Joy er fargelagt med en blanding av ProMarker og Touch Marker. Tekststempler fra Ett Trykk.

It is Claudia Rosa who has made a great sketch for challenge 59 over at Friday Sketchers

I turned the sketch upside down this time. I've used patterned paper from Maja Design, The stamp from Whiff of Joy is colored with ProMarkers and Touch Markers. Sentiments from Ett Trykk.

Hei igjen, endelig et kort fra meg

Dette kortet laget jeg til en skisseutfordring på Mjøstreffet. Det var et flott og koslig treff. Hyggelig å møte og bli kjent med flere papirgale. Mønsterpapirene er fra Paperloft. Motivstempel fra Kort og Godt fargelagt med ProMarker. Jeg har pyntet med knapper og Scrappers Floss.
Det er deilig med ferie. Vi hadde en flott solrik og varm uke i Asker sist uke. Nå er det regnvær, og jeg koser meg på papirrommet.