tirsdag 24. november 2009

Ny utfordringsblogg!

Ny norsk utfordringsblogg Sketchy Colors De har et par BloggCandyer på gang før de starter opp den 29. november. Ta turen innom for å lese om den nye utfordringsbloggen.

mandag 23. november 2009

Trykkpressa november

Mitt bidrag til Trykkpressa.
Jeg har brukt stempler fra Ladybug and Friends.com, og de små pepperkakene er fra Notabene. Mønsterark fra Basic Grey og bling fra Prima.

søndag 15. november 2009

Litt av hvert.

Her et av julekortene jeg laget fredag. Motivet har jeg fått, men jeg husker ikke av hvem. Synes det er så koslig. Mønsterark fra Maja Design og MME. Pepperkakeoppskrifta har jeg printet ut, og tekststempelet er fra Scrapmagasinet. Dessuten kom QK pepperkakene i bruk igjen.Nedenfor et gratulasjonskort med stempel og ark fra Ladybug and Friends.com. Nesten i alle fall. Det brune arket fikk jeg av Linda, og tekststen har jeg printet ut. Perler fra Prima og blomster fra Papirgleder. Jeg har ikke glemt at jeg har lovet dere ne liten bloggcandy. jeg jobber med saken, så følg med.

lørdag 14. november 2009

Friday Sketchers # 78

Lenge siden jeg har deltatt hos Friday Sketchers, men denne uka blir jeg med med ette kortet. Jeg har fulgt Jacques flotte skisse.
Motivet fra By Evy er malt med distress. Tekststempel og blomster fra Ladybug and Friends.com. Mønsterpapir fra BoBunny og MME. Perlesvirler fra prima.My card for Challenge 78 over at Friday Sketchers. The stamp from By Evy is colored with Distress. Sentiment an flowers fra Ladybug and Friends. com. Pattern paper from BoBunny and MME. Pearls from Prima

torsdag 12. november 2009

Hva skuer mitt øye?

Tenk at jeg har passert 20 000 treff her i bloggen. Det må jeg vel feire med en liten BloggCandy.
Julekortet nedenfor var ganske raskt å lage ettersom Snømannen fra Serendipity kun er stemplet med brun stempelpute. Mønsterpapir fra Ladybug and Friends. Snøkrystallen er stanset ut med Spellbinders, hjertebordene med en borderpunch fra Martha Stewart. Stemplene som er brukt rundt kanten og tekststempelet er fra Inkadinkado.

Julekortproduksjon

Julekortproduksjonen er i gang, og i går var jeg ganske produktiv. Satte sammen mønsterpapir og fant ferdig malte/fargelagte motiver som jeg brukte på kortene. Jeg skal delta på en julemesse i begynnelsen av desember, og må jo ha noe å selge. Motivet fra Papillo er malt med Distress. Mønsterpapir fra Maja Design og MME. Tekststempel fra Kreativ Hobby og North Star Stamps.

onsdag 11. november 2009

Litt glemsk?

Har glemt å vise dere de to kortene som kom med i Ett Trykk sist.

Motivet på kortet over er fra Ladybug and Friends. com sin nye høstkolleksjon. Det er fargelagt med Touch- og ProMarker. Mønsterpapir fra Maja Design. Tekststempel også fra Ladybug and Friends.com. Blomster fra Papirgleder og bling fra Prima. I tillegg har jeg brukt borderpunchen Daily Lace fra Martha Stewart.

Flaskekortet til høyre er laget av restepapir, og den fantastiske Craft kartongen til Ladybug and Friends. com. Motivet, som er malt med Distress, er også fra Ladybug and Friends. com. "Pappa" er skåret ut med Silhouetten.

tirsdag 10. november 2009

Kort til en 40 åring

Dette kortet er laget på bestilling til en jaktglad 40 åring. Stempelet fra Art Impression er fargelagt med Touch Brush Markers. Mønsterpapir fra Paperloft, bling fra Prima og blomster fra Papirgleder. Teksten er skrevet ut.

mandag 9. november 2009

Enda et julekort

Nok et kort med motiv fra Moia scrapbooking. Jeg synes musene hennes er så søte. Motiv fra Moia scrapbooking, fargelagt med Touch Brush Markers. Mønsterpapr fra BG, Wassail. Tekststempel fra Ladybug and Friends. com. Blomster fra papirgleder og Ladybug. Bling fra prima.

fredag 6. november 2009

StampARTic Skisse utfordring.

StamARTic har en fin skisseutfordring jeg fant ut jeg ville prøve meg på.
Motivet er fra Moia scrapbooking. Det er fargelagt med Touch Brush Markers. Teksten er skrevet ut, mønsterpapir fra Basic Grey. Bling fra Prima




tirsdag 3. november 2009

The Sugar Bowl # 22

Utfordring 22 hos The Suger Bowl. Kathy har laget en kul skisse. I tillegg skulle vi bruke bånd.
På mitt kort er motiv- og tekststempel fra Sugar Nellie. Motivet er fargelagt med Touch Brush Markers. Alle møsnsterpapir og swirlstempel fra Ladybug and Friends.com
Chalenge #22 over at The Sugar Bowl. Kathy made the fabolous sketch. We also had to include lace.
On my card I've used stamps from Sugar Nellie. The Motiv is colored with Touch Brush markers. All pattern papers from Ladybug and Friends.com

søndag 1. november 2009

Kort o Mania # 4

Mitt bridag til skisseutfordringen hos Kort o Mania. Linda har laget en kul skisse til utfordring 4.
Moia har designet sine egene stempler, og dette herlige motivet er fra henne. Er det ikke flott? Skal du på Scraporama kan du få se og kjøpt stemplene hennes der. Dette motivet er fargelagt med Touch Brush Markers. Tekst- og kantstempel fra Ladybug and Friends. Com. Mønsterpapir fra Bo Bunny og DaisyD. Bling fra prima. Blomstene er laget med QK, og de er påført glittersnø.