søndag 31. januar 2010

Sukkersøtt # 70

Sukkersøtt # 70 med ny vri - designvikar. Jeg var ganske inspirert av Jannhild da jeg lagde mitt bidrag til ukas utfordring hos Sukkersøtt.
Dette kortet er ganske utypisk meg. Ikke ofte jeg lager kort i denne fargen. Men så fikke jeg noen aldeles nydelig ark fra Ladybug and Friends.com i posten, og da måtte jeg fargelegge et motiv lilla også. Synes  det passet godt på Moias langhårede kjekkas. Teksstempelet er  fra Ladybug and Friends.com og du får kjøpt både det og arkene hos Papirgleder. Jeg har pyntet med ulike blomster påført glimmermist, og litt glitterlim, og et par QK Jacks i hjørnet. Takk til Kristine for å ha laget den flotte skissen jeg fulgte da jeg lagde dette kortet. Kanskje jeg lager flere kort etter denne skissen.

Hipp hurra jeg vant! og så har jeg fått 2 awarder.

Tenk at jeg vant ukas utfordring hos Motivet med kortet her til høyre.- Knallkult!  Dessuten har jeg fått awarder av Bea, Hege Annie og  Aina.  Tusen takk jenter dere gjør meg glad.
(Jeg skal nok også ta utfordringen jeg fikk av deg Hege Annie - den kommer i morgen)
Jeg skal liste opp 10 ting som gjør meg glad, og det er:

  1. Barna mine
  2. Mannen min
  3. Koslige kommentarer fra bloggvenner.
  4. Vinne utfordringer
  5. At elevene mine lykkes
  6. Lage kort
  7. Glede andre
  8. Være sammen med venner
  9. Vite at jeg betyr noe for venner og familie.
  10. Hyggelige overraskelser.

Jeg synes det er vanskelig å velge ut noen, derfor gir jeg disse til alle titter innom her hos meg.

Nye DT og nye digitale design hos Moia Scrapbooking.

I dag har Moia, Ann-Margret, lansert sitt nye Design Team.
Her ser dere oss alle. Jeg lgeder meg til å samarbeide med disse flotte kreative jentene.
I dag har Moia også lanser mange nye herlige digitale motiv. Du finner de ved å klikke her. Eller på logoen under.
Moia designer stempler, digitale "stempler" og digitale filer til CraftRobo/Silhouette.
Masse flott og mer blir det i tiden fremover, så følg med!

Kortet nedenfor er laget med et av de nye motivene til Moia .
Motivet er fargelagt med ProMarkers, Mønsterapir fra K&Company. Jeg har pyntet med blomster fra ulike produsenter, og litt bling.

onsdag 27. januar 2010

A Spoon Full of Sugar # 88

Festlig Freestyle utfordring hos A Spoon Full of Sugar denne uka. Da kan man jo gjøre som man vil, og det har jeg gjort her. Det herlige vinterhusstempelet fra Moias Scrappbooking er fargelagt med ProMarkers. Teksten er printet ut. Mønsterpapir fra K&Company. Jeg har pyntet med blomster, sprayet med glimmermist og noen har fått litt glitterlim. Bladene er stanset ut med med en McGill punch, ellers har jeg brukt blonde og perler.

Fun challenge over at A Spoon Full of Sugar this week. Freestyle. 
Winterhouse  from Moias scrappbooking is colored with ProMarkers. The sentiment is made in WordArt. Patterned papers from K&Company.

tirsdag 26. januar 2010

Motivet week 3 challenge

Jeg henger meg på utfodring uke 3 hos Motivet også. Herlig skisse vi skulle følge denne gangen.
Dette kortet har jeg kost meg skikkelig med, først med fargelegging av motivet, som jeg har fått av Gro. Tusen takk til deg! Jeg har brukt ProMarkers og Copic på dette. Deretter har jeg stanset ut motivet med Spellbinders. Mønsterpapirene er fra Basic Grey og jeg tror det andre er fra Prima. Jeg fant det i resteskuffen. Blomsten fra Papirloftet har jeg sprayet med Glimmermist i fargene Old Lace og Iridecsent Gold. Har prøvd å ta et utsnitt så glimmermisten synes, men det ble ikke helt topp. Tekststemplene er fra Stempelglede. Rundt kanten er det maskinsøm. Båndet er fra Kort og Godt, Perlene vet jeg ikke. Svirl/blomsterrankestempelet jeg har brukt inni er fra Stempeltempel. Til Selve kortet har jeg brukt ladybug sin kartong i farge Avalanche. Jeg har falt totalt for denne kartongen. Takk for tipset Jannhild!

søndag 24. januar 2010

The Sugar Bowl # 27

Marte skal i bursdag, og jeg laget dette kortet, etter skisseutfordringen hos The Suger Bowl; utfordring 27. Det er Kathy som har laget den flotte skissen. I tillegg skulle vi distresse - og det gjør jeg alltid.

Jeg har brukt mønsterpapir fra basic Grey, Motivet fra Sugar Nellie er fargelagt med en blanding av ProMarkers og Copic Markers. Teksten har jeg printet ut. Jeg har pyntet med QK jacks, blomster og knapper.

My card for The Suger Bowl challenge 27.  It's Kathy who made the sketch this week. On my card I have used patterned papers from Basic Grey, image from Sugar Neliie colored with Pro - and Copic Markers, flowers from Prima and Papirgleder and some jacks that 1 have cut out with my QK squeeze.

Jeg skal holde kurs på Mjøstreffet 13. og 14. februar

Mjøstreffet skal jeg holde kurs i fargelegging med alkoholbaserte tusj.
Lørdag 13. kl 14.00 - 16.00
Søndag 14 kl 10.30 - 12.30
NOK. 200,- per person inkl. materiale.

Kursbeskrivelse:
Jeg vil fokusere på nødvendig utstyr for å komme igang, og gi tips og råd i forhold til innkjøp av tusjer. Hovedvekten av kurset vil ta for seg teknikker i fargelegging med alkoholbaserte tusjer, og det skal bli tid til mye øvelse under veiledning. Jeg tar med seg en del ulike motiv som hun har farelagt demoer av. Du kan selv velge hvike motiver som du vil prøve dere på. Jeg har en del tusjer til utlån, slik at du kan få prøvd Promaker, Touchmarker og Copic. De er ikke helt like i tuppen, og det kan være greit å prøve ulike for å finne sin favoritt.
Det er fint om dere som har Promaker, Touch Marker eller Copic tar de med på kurset.

Påmelding:
Det er kun 8 plasser på hvert kurs. Her gjelder det å være rask med å melde seg på, først til mølla. Du må være deltager på Mjøstreff for å kunne melde deg på kurs. Du betaler for kurset direkte til kursholder. Vi må ta forbehold om at det blir mange nok påmeldte til å holde kurs.

Påmeldingsfristen er 7. februar. Det er bindende påmelding.
Send din påmelding på e-post til: a.haagensen@bbnett.no

Kristines flotte bloggcandy

Har du sett de aldeles nydelige arkene Kristine har designet for Inkido. Stikk innom hos henne for å se hva du må gjørde for å delta på hennes candy.

fredag 22. januar 2010

A Spoon Full of Sugar # 87


Mitt bidrag til A Spoon Full of Sugar 87 utfordring - lag på lag. Jeg har brukt restepapir fra bl.annet Ladybug and Friends, Basic Grey, og Maja Design. Motivet fra ByEvy er fargelagt med Copic og Touch Brush Markers. Teksstemepl fra ladybug and Friends. Blonde fra Kort og Godt.

My card for this weeks Challenge over at A Spoon Full of Sugar - lots of layers Image from ByEvy is colored with Copics and Touch Brush Markers. Sentiment from Ladybug and Friends. Scrap papers from Ladybug, Basic Grey and maja Design.

onsdag 20. januar 2010

Motivet week 2 challenge


Her er mitt bidrag til Week 2 challenge hos Motivet. Det er en utrolig flott skisse å jobbe etter. Jeg har brukt mønsterpapir fra BG, tekststempel fra Ladybug and Friends, det søte stempelet fra Motivet, Doralina, er fargelagt med Copic og Touch Markers. Blomster og bling fra Prima. Blomstene har jeg sprayet med glimmermist. Doralina har fått litt glitterlim på kjolen og sløyfa.

tirsdag 12. januar 2010

Nytt stempel til Kort o Manias utfordring # 8

Nå er det en stund siden jeg deltok på Kort o Manias utfordrninger. Jeg hadde en travel førjulstid. Nå er det roligere og jeg koser meg med kortlagingen. Har alt begynt å tenke på konfirmasjonene til våren og har laget dette kortet i vintage-stil, som er den 8 utfordringen hos
På dette kortet har jeg brukt et nytt stempel fra Ladybug and Friends.com, som du får kjøpt hos Papirgleder. Jeg har fargelagt motivet med Touch BrushMarkers. Tekststemepelene også fra Ladybug and Friends. Mønsterpapir fra Crafty Secrets og Cosmo Cricket. jeg har pyntet med bånd, blomster og bling.

mandag 11. januar 2010

Motivet week 1 challenge

Mitt bidrag til den flotte skissen til uke 1 utfordring hos Motivet. Jeg har brukt møsnterpapir fra K&Company. Motivet, fra Motivet, er fargelagt med Touch BrushMarkers. Teksten er skrevet ut med Silhouette. Blostene har fått seg en dusj med glimmermist og i tillegg har jeg tatt på litt glitterlim. Glitterlim har også prikkene på kjolen og sløyfafått. Ellers har jeg pyntet med bånd, charms og rondeller.

Blogcandy hos Kort og Godt

Vil du og prøve å vinne denne? Ta turen innom Kort og Godt bloggen og se hva du må gjøre for å delta i trekningen.

lørdag 9. januar 2010

Sukkersøtt # 67 - Ekstravagansa

Dette kortet er mitt bidrag til ukas utfordring hos Sukkersøtt.
Ekstravagansa er tema for ukens utfordring. På mitt kort har jeg brukt mønsterpapi fra BG og Melissa Francess. Motivet fra Sugar Nellie er fargelagt med Touch Brush Markers. Jeg har pyntet med bånd, blomster og perler. Teksten er skrevet ut. Litt andre farger enn jeg pleier å bruke, men nå i kulda er det greit og varme seg med litt farger.

lørdag 2. januar 2010

Godt nytt år!

Jeg satte meg som mål å lage 200 forskjellige kort i 2009. Jeg klarte 203 før året var omme! I dette antallet har jeg med en del gaveposer og noen sjokoladeesker, men det er jo like mye arbeid som med kort. Jeg er kjempeførnøyd. Her noen julekort jeg ikke har vist dere tidligere.
På dette kortet har jeg brukt restepapir og det ultrakule nissestemepelt er fra Scrapmagasinet. Tekststempel fra NorthStarStamps

Mer restepapir. Motiv og tekststempel fra Ladybug and Friends. Com

Julekortet jeg masseproduserte for å sende til familie, venner og kjente glemte jeg å scanne! Skal låne et av naboen, slik at jeg får vist dere.