søndag 21. februar 2010

Friday sketscher # 90 og kurs

I dag har jeg hatt kurs for 9 trivelige damer. Vi lagde 2 kort. Her er det ene, som jeg lagde etter skissen hos Friday Sketchers  # 90. Denne uka er det Beatrix som har laget den flotte skissen.
Alle mønsterpapirer fra K&Company. Motiv fra Chabby Chic Papirskatter, tekststempel fra Ladybug and Friends. Blomster fra Papirgleder og Prima, og perler fra Kort og Godt. Bladene har jeg laget ved hjøp av en punch fra EK Succes.

This card is made after a lovely sketch over at Friday Sketchers. I'ts Beatrix who made the sketch.
All papers from K& Company. The picture is from Chabby chic papirskatter. Sentiment from Ladybug and Friends. Flowers from Papirgleder and Prima, and pearls fom Kort og Godt. The leafs are made with a punch from EK Success.

fredag 19. februar 2010

Enda et kort med de nye stemplene.

Et vintagebabykort, med både stempler, og nesten alle mønsterpapirer fra Ladybug and Friends.com. Denne bamsen er flott å fargelagge med alkoholtusjer. Den er jo uten rusfset pels i kanten. Dessuten likner den på en bamse jeg hadde da jeg var liten. Jeg har fargelagt den med Touch Brush Markers. Motiv og tekst er stanset ut med Spellbinders. Kortet er pyntet med blomster bånd og bling.

onsdag 17. februar 2010

Nye stempler

Ladybug and Friends har kommet med nye babystempler, designet av Elisabeth Bell. Her ser dere 2 av de.
På dette kortet er motiv, tekststempler, og mønsterpapir fra Ladybug and Friends. com. Motivet er fargelagt med Touch Brush Markers.
Her er motiv og teksstempler fra Ladybug and Friends. com, mens papirene er fra resteskuffen. Motivet er fargelagt med Touch Brush Markers.
Jeg synes disse babystemplene er kjempesøte.

søndag 7. februar 2010

Sukkersøtt #71, til en jeg er glad i.

Ukas utfordring hos Sukkersøtt er å lage et kort/prosjekt itl en jeg holde av. Dette kortet lagde jeg fredagskvelden til min Kjære tante som ble 85 år i går. Jeg har vært mye hos henne, og det var gøy å lage dette kortet. Burde jo tatt bilder av det innvendig også, men det er jo litt mer privat, så det får være.
Mønsterpapir fra October Afternoon, Basic Grey og Paperloft. Motivet fargelagt med Touch Brush Markers er fra I Breake For Stamps. Tekststempåel fra Ladybug and Friends. Hjertepunch fra Martha Stewart er flittig brukt. Jeg har pynter med bånd, blomster, hjemmelaget glitterhjerte og perler.

torsdag 4. februar 2010

Gratis digitalt stempel!


Har du forsøkt å bruke digtale stempler? Ikke det kanskje....... Da har du muligheten nå, og det helt gratis. Moia Scrapbooking har designet en ny kolleksjon med digitale stempler og du får et av disse stemplene tilsendt helt gratis.
Gå inn her eller på Logoen nedenfor for å se hvordan du kan få motivet jeg har brukt på dette kortet helt gratis!

onsdag 3. februar 2010

Kort o Mania # 10

Utfordring 10 hos Kort o mania sier "lag på lag", og det ble det på dette kortet. Motivet og alle mønsterpapirene er fra Ladybug and Friends.com. De nye papirene er herlige, og siden jeg er glad i grønt, har de blitt min favoritt. Alle kanter er rufset og svertet med Distress Ink,Vintage photo. Swirlstempelet er fra Autumn Leaves. Jeg har pyntet med bånd, blomster og og charms.

tirsdag 2. februar 2010

Friday Sketchers # 87

Mitt bidrag til ukas utfordring hos Friday Sketchers. Det er Jeanette som har laget den flotte skissen jeg fulgte da jeg lagde dette kortet. Digitalt motivet fra Moias Scrappbooking. Det er fargelagt med ProMarkers. Tekststempler fra Ladybug and Friends.com og mønsterpapir fra K&Company. Jeg har pynter med bling, blomster og charms.
My card for this weeks challenge over at Friday Sketchers Its Jeanette who made the great sketch for challenge 87. Digistamp from Moia Scrapbooking colored with ProMarkers. Sentiments from Ladybug and Friends.com and pattern papers from K&Company. I've decorated the card with bling, flowers and charms.