fredag 14. november 2008

Sukkersøtt sin 15. utfordring

Jeg har laget et julekort til ukas skisseutfordring hos Sukkersøtt. Kan ikke huske at jeg har laget kort etter skisse før. Lurer på om kortet mitt er innenfor rammen skissen gir? Alle stempler fra høstens Ladybug nyheter, motivet er malt med distress. Mønsterpapiret "Julekort" fra 3ndy. Det blå papiret bak nissen har jeg laget etter oppskrift fra Linda Muhr. Jeg har klipt ut store bølger, maskert og tatt på blekk. Har flyttet maskeringen rundt på papiret. Etterpå har jeg stemplet snøkrystaller med vannmerkepute og emmbosset med hvitt embossingpulver med sølvglitter i. Det ble finere i virkeligheten enn på bildet. Snøkrystallen er stanset ut og tørrembossed med Spellbinders. Deretter er kantene svertet med Distress og påført glitterlim. Alle kanter er svertet med Distress - Vintage Photo. God Jul båndet er kjøpt hos Stoff og Stil. Jeg har i tillegg brukt knapper, bast og snøkrystallbrads.
Inni har jeg brukt de samme papirene, og laget en sløyfe med rondell og juletrecharm av God Jul båndet.
Den Lille konvolutten er skåret ut med Silhouett.
7 kommentarer:

Gro sa...

Nydelig julekort, og God Helg til deg.

Hege-Annie Simonsen sa...

Så herlig julekort med en sånn koselig nisse!! :)

Utrolig mange fine detaljer!! Liker snøkrystallene dine så godt. Kan tenke meg de er finere i virkeligheten, med den embossingen!! :o)

Goood søndag!! Klem

Maya sa...

Ho-ho-ho så nyydelig!
Skikkelig julestemning over den nissen :)
Lekker løsning på skissen!
Takk for at du deltar,
klemmer fra Maya :)

Helga sa...

Hallo Gro!

Endelig fikk jeg kommet meg inn på siden din igjen! Har enda ikke pc som virker hjemme, men fikk litt tid på jobb i dag. Her er det hektisk, Tom er borte i ukene frem til 1. desember, så det er ikke mye overskudd til noen ting. Begynner i fast jobb som menighetspedagog i Trysil og Engerdal 1. desember, så da må han bare være hjemme... Spennede jobb, og utfordrende for en musikkpedagog! Hadde håpet å se dere før jul, men tiden går så fort. Har dere noen som helst mulighet for en førjulshelg? Ivar kan jo ta en prat med Tom. Ellers burde Hilde og du komme hit en helg så vi kunne sitte og kose oss! Klem fra Helga.

Angella sa...

Hei du... De arkene brukte jeg på kortkurs i helga:) De er bare rålekre og det er kortet ditt også.

Jeg har fått meg ny Mac, og det er litt uvant ennå, men snart kommer det flere kort fra meg også:)

VI er i gang med heldagsprøver hos oss... For et styr!
Du er vel i samme bås du også!

Vi snakkes
Angella

Gro sa...

Dette julekorte var bare kjempe fint. Så fint du har gjort det inni julekortet også.

Hilsen Gro.

Cathrine sa...

kjempeflott julekort, med masse detaljer!! likte at hvitt dominerer inni og slikt, enkelt men effektfull pynting. nydelig :)