tirsdag 16. mars 2010

Jeg skal holde kurs på Scrapporama

Jeg er elendig til å oppdatere bolggen min for tida. men det har jo sine grunner. Siden sist har jeg hatt en deilig ferie med familien på Grand Canaria. Ellers har jeg kontaktmøter på jobb, og det tar jo også litt tid i tillegg til håndabllkamper og andre ting med barna.

Så til kursnyheten. Da jeg holdt kurs i fargelegging med alkoholbasrte tusj på Mjøsbeth spurt Lisbeth, Scrapporamageneralen, om jeg kunne tenke meg å holde et liknende kurs på Scrapporama. Det ville jeg gjerne (Så med familelogistikken i orden gikk det i boks).

Kurs i fargelegging med alkoholbaserte tusj (Promarker, TouchMarker, Copic)

Gro guider deg igjennom fargeleggingens hemmeligheter.

Kursholder: Gro Skansen Øyen
Varighet: Ca 2 timer
Pris: kr 200,- per person inkl. materiale.
Påmelding: groeyen@online.no
Tid: lørdag 12-14

Kursbeskrivelse:
Jeg vil fokusere på nødvendig utstyr for å komme i gang, gi tips og råd i forhold til innkjøp av tusjer, og anbefalte papirtyper til tusjene. Hovedvekten av kurset vil ta for seg teknikken jeg bruker når jeg fargelegger stempelmotiv med alkoholbaserte tusjer, og det blir god tid til mye øvelse under veiledning.

Hver kursdeltaker får flere ulike motiv. Alle disse motivene har jeg fargelagt demoer av hvor fargene jeg har brukt er oppgitt. Du kan selv velge hvilke motiver som du vil prøve deg på. Jeg har en del tusj til utlån, slik at du kan få prøvd Promaker, Touchmarker og Copic. De er ikke helt like i tuppen, og fargeintensiteten varier. Det kan være greit å prøve ulike for å finne sin favoritt.

Ta med: De som har Promaker, Touch Marker eller Copic tar de med på kurset.

Til deltagere: Alle kursdeltakere vil få en rabattkupong de kan benytte for å få spesialtilbud på tusj. Ønsker noen av kursdeltakerne veiledning under innkjøp av tusj vil jeg hjelpe til med råd og veiledning i etterkant av kurset.

Velkommen til kurs!

2 kommentarer:

Angella sa...

Hei Kjære venn!
Jeg er kommet hjem fra et hærlig treff på Ski... så gøy og så lite produktiv..hehe!

Fikk prøvd meg på litt promarkers, men dette kurset må jeg jo prøve å få vært med på. Må bare sjekke at det går opp med familieplanene:)

VI snakkes!
Angella

Bjørkis...... sa...

Hei!
Jeg kom over bloggen din når jeg lette etter blogger med info om Pro markers. Er ganske fersk med disse type tusjene, og skal prøve alt jeg kan å få med med kurset ditt. Men kan du gi meg et tips om hvilke av disse alkohol tusjene du synes er best?
Nydelig blogg forresten ; )

Klem fra Bjørkis.....