mandag 14. juli 2008

Kortutfordring og hyttetur

I kveld drar ungene og jeg på hytta i Skjåk. Marte vil gjerne feire dagen sin der. Bursdagskortet hennes er mitt bidrag til ScrappeManias kortutfordring

Oppgaven er som følger:
Lag et kort til en du er glad i. Jeg vil se et kort som kan skrives på og sendes, ikke altered, melkekartong, minialbum el.l. I tillegg vil jeg se et fargelagt stempelmotiv. Ta også med noe tekst på kortet, det kan være enten stemplet, håndskrift eller skrevet ut fra data.

Jeg har laget dette kortet til min datter som blir 11 år denne uka. Jeg har brukt motivstempel fra Papillo og Magnolia, begge malt med Distress. Tekststempel fra PG, møsnter ark BG og Gltterhjerte fra MF, Primablomster med rondeller og brads + charms. Det stor hjertet har jeg klipt ut, påført distress og embosset. Jeg har sydd fiskegarn og tredd på ulike perler, og pyntet opp bak motivet med litt av en kakeserivett som jeg har påført Fluid Chalk. Kakeservietten har jeg fått av Heidi (Filharmonica) Mammas jente og Marte 11 år er printet ut.

Nedenfor ser dere en kollasj hvor alle 4 siden i kortet er med. Det hvite hjertet har jeg klipt ut og malt med Dabbermaling. Tekststemelet Gratulerer med dagen (Kort i Hodet) har jeg klipt fra hverandre og montert slik dere ser.

8 kommentarer:

CarolinesGlede sa...

OJ.. for et kort!!! :D også så utrolig mange detaljer du har klart å få med! :) Tenker datteren din blir glad for dette! :)

Anita sa...

Helt nydelig kort, Gro! Og alle de flotte detaljene! Den tråd og perlegreia er utrolig lekker altså!:) Regner med jenta blir fornøyd med dette ja;)

Helga sa...

Du er utrolig kreativ! Håper dere har det flott i Skjåk. Kommer dere ned før helga? Uansett. Kos dere masse, håper Marte får en flott dag!

Angella sa...

Så kreativt! Dette er jo nydelig kort. Jeg er nødt til å legge deg til i mine favorittbloggere...for da stikker jeg innom flere ganger;)

Kristina sa...

Kjempeflott kort! Liker spesielt godt de perledetaljene du har nede i hjørnet. Takk for at du deltar.

Kristina
ScrappeMania

Jorunn sa...

Wow!!!!.... Her var det masse flott, og dette siste kortet til datteren din, var berre heilt...Vanvittig flott! Så masse lekre detaljer og så nydelig gjennomført på alle måter!

Nydelige dei andre korta dine, like vakkert gjennomførte dei også!

Klem,
Jorunn

Filharmonica sa...

Så lekkert bursdagskort til Marte!
Utrolig mange flotte detaljer. Imponert over fiskegarnet ditt, så kreativ du er! Gøy å se at du har fått brukt for servietten også :-)
Gratulerer med Marte på 11-års dagen :-) Ha en flott hyttetur!

Beate sa...

Wow, så lekkert kort Gro. Gøy å se alle sidene av kortet. Ha en flott søndag.

Beate