onsdag 4. februar 2009

Første deltagelse hos Friday Sketchers - Sketch 37

Ja det er riktig. Jeg har tenkt å bli litt mer internasjonal og deltar nå med dette kortet hos Friday Sketchers.På den måten har jeg også tenkt å få frisket opp engelskkunnskapene mine.


På dette kortet har jeg brukt mønsterpapir fra Nille, motivstempel fra Ladybug and Friends og teksstempel fra Melissa Francess. Swirlene er fra Autumn Leaves. Hjerte er hjemmelaget og er malt med Cracle paint, Tattered rose. Under hjerte en Primablomst med Glimmermist, Latte.

On this card I have used papar from Nille, The cute stamp is fromLadybug and Friends I coloured with Distress Inks. The sentiment is from Melissa Francess. Swirls from Autumn Leaves. The hart is homemade and painted with Cracle paint, Tattered rose. Under the hart a Primaflower sprayed with Glimmer Mist Latte.

Inni kortet har jeg brukt de samme papirene og swirlene.


Inside I have used the same papers and swirls


5 kommentarer:

Monique sa...

What a beautiful card! I love the colours you used.

xx Monique

Gro sa...

Nydelig kort.

stardustgemsandribbon sa...

Wow...very beautiful card, thanks for trying my sketch.
Carole

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig kort, Gro! :) Kan være greit å friske opp engelskkunnskapene! :)

Takk for kommentar på mine Valentinskort. Ikke alle av dem er like nye, noen har ligget siden i fjor, må jeg innrømme... Men siden de ikke har vært vist frem før og er i samme enkle stil som de jeg nylig lagde, samlet jeg dem like godt før jeg tok bildet. :)

Ønsker også deg en riktig god - og kreativ helg! *Klem*

Anonym sa...

Kjempefine kort! Jeg må innom bloggen din hver dag for å se om det er noe nytt! Og for å få inspirasjon.