fredag 6. februar 2009

Snart Valentine

Trenger du inspirasjon til Valentine? Sjekk ut denne flotte og innholdsrike artikkelen!
Nedenfor ser der mitt bidrag til denne artikkelen. En eske sjokoladehjerter som er pyntet både utenpå og inni.
Jeg har brukt rosa mønsterpapir fra Ladybug sin serie Follow Your Hart + noe restepapir. Motivet tegnet av R. A. Miller er fargelagt med Marvy Le Plume. Primablomstene er dusjet med Glimmermist. Det brune glitterhertet har jeg klippet ut og påført glitter og embossingpulver.
Her ser dere bilde av Primablomstene som jeg har dusjet med Glimmermist. Den underste med Snow Angel, neste i Vintage Pink (Blomsten var rosa i utgangspunktet), neste i Latte og rosen på toppen med Vintage Pink.
På innsiden har jeg brukt de samme papirene, og et liknende stempel, Joy, tegnet av R. A. Miller for Ladybug. Tenker at det skal være "vår famile" To ulike rosa nyanser av primablomster dusjet meg Gimmermist i fargen Vintage Pink. I midten av blomstene glitterlim i farge Cinnamon. Hjertene har jeg laget selv, og teksten har jeg skrevet ut, og derettet stanset ut med Spellbimders. Kanten har fått en tynn stripe med glitterlim.
Alle kanter er stemplet med On th Edge fra Autumn Leaves

3 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempesøt! :) Skal si jeg ønsker meg Spellbinders dies ~ har ingen foreløpig!.. God morsdagshelg! :) *klem*

Helga sa...

Hallo gro.

hvordan står det til med dere? Har dere fått oversikt over håndballhelgene enda? vi har ligget i omgangssyke en uke alle mann, men er på beina igjen. Håper å se dere snart!
Kjempefin ekse også! Gleder meg til vi kan sette oss ned en helg. :-)Helga

Berit sa...

Nydelig eske du har laget, og masse flotte kort!