onsdag 22. april 2009

Et bursdagkort og en award

I det siste har jeg hat det travelt. Kontaktmøter både torsdag og i går, i tillegg til håndballcup i Trondheim i helga. I dag har jeg endelig fått laget et kort.
Korteter til min svigerfar som fyller år i dag. Motivet fra Stampavie er fargelagt med Marvy le Plume og vannpensel. Synes dette motivet er så fint. Alle møsterpapir fra MME, French Flea Market Tekststempel fra Ett Trykk og blomster fra Prima. Knapper inni blomstene og Scrappers floss både på knappene og under blomstene. Alle kantene er kantet med Fluid Chalk, dark brown.
Jeg har også fått en award av Angella for noen dager siden. Alltid hyggelig med awarder. Det betyr jo at noen liker bloggen min. Angella er en av mine trofaste lesere og hun har alltid en varmende kommentar. Takk til deg for det Angella. (gir den tilbake til deg og da blir det 6)

Awarden skal jeg gi til 5 andre. Det er jo litt vanskelig fordi det er så mange flotte blogger fortjener den. Mine utvalge er:

Moia - Berit - Toneloni - Hege Annie - Filharmonica.

Kanskje noen alt har fått den men det får ikke hjelpe.

4 kommentarer:

Toneloni * Tonje sa...

Hei

Så lekkert kort. Helt enig med deg - det motivet var bare skjønt :)

Takk for awarden. Den går tilbake til deg også! Jeg liker så godt stilen din.

Ha en fin ettermiddag i solen

Klem fra Tonje

Tonje sa...

Herlig morsomt kort!

Hege-Annie Simonsen sa...

Hei! Herlig kort, med sånt et herlig motiv! :)) Og så er de tekststemplene der så flotte! Kjempeflotte detaljer, ark og farger!.. :)

Det var lenge siden, ja! Tuuusen takk for awarden - blir alltid glad for å få en sånn! :)) Har fått den allerede og gitt den videre til, ja 6 stykker, faktisk. Hektisk her også for tiden, men godt med pauser fra lesinga innimellom - og da lager jeg kort nå denne uka, mens gutten er hos sin far. Jeg prøver å være så effektiv jeg kan!!.. Fysioterapibehandlinger holder jeg ennå på med... Så det er nå litt å stri med! Gleder meg til våren, sommeren og til overståtte eksamener!!

Ha en fin ettermiddag - nå er jeg i gang med middagen her! STOR KLEM!

Moia sa...

For et flott kort, og den flodhesten var kjempesøt. Lekkert malt med Le Plum, tror jeg får finne frem de tusjene. Tusen takk for awarden Gro den setter jeg pris på vennen! Stooor klemz fra Moia.