onsdag 15. april 2009

Friday Sketchers # 47

Mitt bidrag til denne ukens skisse hos Friday Sketchers. Det er Jaqueline fra Nederland som har laget den flotte skissen.
Jeg har brukt et av de nye mønsterpapirene til 3ndy og en rest fra Melissa Frances. Stempler fra Ladybug and Friends. Jeg har pyntet med QK swirler, Primablomster sprayet med Glimmermist, bånd og noen perler.
This is my card for this weeks challenge at Friday Sketchers. It´s Jaqueline from the Netherlands who has made this lovely sketch.
On my card I have used designpaper from 3ndy and Melissa Francess. Stamps from Ladybug and Friends. I have dekorated with QK swirls, flowers from Prima with some Glimmermist, ribbon and some pearls.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Wonderful card, what a great image!
Thanks for joining us at Friday Sketchers
Carole

Hege-Annie Simonsen sa...

Herlig kort, Gro! Likte skissen jeg også - men det spørs om jeg får tid til å lage noe etter den! Må konse på lesing til eksamener i lærerstudiet helst!! men litt tid til hobby innimellom må det kanskje bli!?...

Flott at du likte trykkene! Men som sagt - jeg mangler stempelpute som funker 100% med Pro Markers. Har nettopp bestilt, så det kommer vel en hit snart. Derfor lønner det seg å være forsiktig i fargeleggingen - men det vet du nok! :-)

Selv fikk jeg fargelagt noen av de flotte jeg fikk av deg før påske - men har visst forlagt dem et el. annet sted da jeg ryddet til påske... Så nå må jeg visst lete for å finne dem - eller fargelegge noen nye! *lol* ;-D

Ha en fin dag! STOR klem, Hege

Aina sa...

Så nydelig kort! Herlige farger og dekor. Søtt stempel, som er kjempeflott malt :O)

Michele sa...

Fabulous card. Love the image and the colours you've used. Michele x

Angella sa...

Bare så utrolig lekkert....Hva annet kan man si:)
Jeg lar meg inspirere. Har jo bare 10 konfirmasjonskort igjen:)

klem
Angella

Angella sa...

Hei bare mæ igjen!
Har klikket meg inn på scrappetoppen ...:)
ta en titt i bloggen min!
Angella

Lise sa...

For et nydelig kort! :)