tirsdag 6. januar 2009

Flotte julekort og Hipp hurra!

Her er de mest Kreative julekortene jeg fikk denne jula

Dette kortet er fra Hilde. Synes fargene er flotte, og gjentar at jeg synes hun burde skaffe seg en egen blogg og dele sin kreativitet med andre.
Dette flotte kortet fikk jeg helt overraskende fra min bloggvenninne Angella. Det gjorde meg veldig glad, men ga meg litt dårlig samvittighet siden jeg ikke hadde sendt noe kort til henne. Men det kommer kanskje noe en annen gang?

Dette nydelige kortet fikk jeg fra Wewa. Vi var med på et "send julekort til hverandre" opplegg på Papirgleders forum.
Dette fine kortet fikke jeg fra Linda som eier og driver Papirgleder. Sammen med kortet fikk jeg et stempel der det står "stemplet med glede av Gro" Gjett om jeg ble glad?

HIPP HURRA!
Tenk at jeg var så heldig å vinne en av premiene i Sukkersøtt sin julekalender. Så flere kjente navn som også hadde vunnet. Særlig glad er jeg for at Hege-Annie og Angella også har vunnet.
Gratulerer til mine bloggvenninner og til alle de andre vinnerne!

4 kommentarer:

Angella sa...

Hei du!
Det skulle bare mangle at du ikke fikk et julekort av meg. Selv om jeg aldri har møtt deg, så er du en av de jeg stor sans for som kortlager og menneske. Jeg følger bloggen din med argusøyne... storkoser meg med det du lager, for det gir meg masse inspirasjon.
Jeg forventer ikke noe tilbake når jeg gir bort et julekort... men om jeg møter deg en gang, så kan jeg jo få en klem...kanskje:)

Jeg ble også veldig glad over at så mange kjente vant hos Sukkersøtt... Gratulerer til deg også!

klem
Angella

Hege-Annie Simonsen sa...

Hei!

Gratulerer som vinner i Sukkersøtts julekalender utfordring! Er vi ikke heldige?!... Trodde ALDRI jeg skulle bli trukket ut, blant SÅ mange deltakende bidrag! En virkelig gledelig overraskelse var det! Kjempegøy! :D Nå er det bare å vente i spenning på premien. Artig med sånne overraskelser - vi har jo bare fått en bitteliten sneak peek på hva som kommer! :)

Moro å se så mange "kjente" uttrukne der også! :)

Ønsker deg alt godt! Varme klemmer fra Hege

Veronica sa...

Gratulerer med seieren:)
Og så heldig du har vært som fikk så mange flotte julekort! Det er noe helt spesielt med hjemmelagde julekort, du vet at senderen har lagt masse omtanke i kortet:)

Toneloni sa...

Hei Gro

Gratulerer som vinner du også! Det var morsomt å bli trukket ut *heldige er vi som får en liten "etter-jul-presang" Det er kick start på det nye året det :)

Og så vil jeg si: så utrolig mye fint du lager! Her kommer jeg igjen.

Klem Tonje